Een huwelijk in bohemian stijl is al een tijdje in. Hou je van een nonchalant, vrolijk, en ontspannen feest, dan is dit een absolute aanrader!

De bohemian stijl kan je vertalen in de nonchalante hippie look die je combineert met fleurige en vintage details. De “less is more” is hier helemaal niet van toepassing!

Een bohemian trouwjurk is een losvallende jurk met romantische kanten details, zoals mouwen in fijne kant of een rugdecolleté afgewerkt met Calais kant. De rok is veelal soepel en zwierig in tulle, zijde of chiffon. Tulle beweegt trouwens heel mooi als je danst… Aan comfort is hier geen gebrek, want ook de sleep is echt niet te lang. Hou je niet van bruidsjurken in ivoor tinten, dan passen de pasteltinten hierbij perfect. Bij Rebel at Heart bieden we een hele mooie collectie in bohemian trouwjurken aan.

Je kan je bohemian trouwjurk pimpen met accessoires zoals grotere oorbellen, een vintage armband of ketting. Goudkleurige tinten geven de juiste gloed hieraan. Bij een bohemian bruidsjurk hoort vast en zeker een bloemenkrans in je haar. Je kan kiezen voor echte bloemen of voor een haarkrans of diadeem in gouden of zilveren bloemen gecombineerd met fijne strass details.

Wat zeker en vast hip is bij een bohemian wedding en niet mag ontbreken voor jouw shooting, is een hoed! Een vintage bolhoedje in een camel kleur of net een grotere flatterende zomerhoed. Zelfs een cowboyhoed kan!

Leef je vooral uit om je bohemian look voor jouw huwelijk te bepalen. Leuk toch, zo’n lekker relaxte huwelijksdag!

Love to see you in my bridal studio ♥︎

Linda,

Passionated owner of Rebel at Heart