Trunkshow

Een trunk show wil zeggen dat gedurende een bepaalde periode de volledige collectie van een designer exclusief aanwezig in onze showroom. Dit betekent dat je als bruid de kans hebt om ook jurken te zien en te passen die we niet in onze permanente collectie van die designer hangen hebben. Tijdens afspraken van een trunkshow focussen we op de collectie van desbetreffende trunkshow. Dit wil zeggen dat er tijdens de looptijd van een trunkshow geen andere collecties gepast kunnen worden.

Wanneer er een trunkshow wordt aangekondigd, boek je best zo snel mogelijk jouw afspraak. Plaatsen zijn beperkt! Mis deze kans dus niet.
Een afspraak voor een trunkshow kan je aanvragen door een mail te sturen naar info@rebelatheart.be met vermelding van jouw trouwdatum.

We are excited to meet you!♥︎

AESLING  / 26-27-28 FEBR. 2021

Alle jurken van de 2020 Made With Love bridal collectie aanwezig bij Rebel at Heart Bridal Studio van 16 – 29 maart!

MADE WITH LOVE  / 2 – 13 sept ’20

Alle jurken van de 2020 Made With Love bridal collectie aanwezig bij Rebel at Heart Bridal Studio van 16 – 29 maart!

OTADUY  9 OKT. – 11 OKT.’20

De volledige collectie “Saturn Loves Pluto” van Otaduy komt naar onze bridal studio van 9 okt. t.e.m. 11 okt.’20. Wat ben ik blij om jullie deze trunkshow te kunnen aanbieden! De collectie “Saturn Loves Pluto” is net gelanceerd en is adembenemend. Elk stuk is zo speciaal en zo aangenaam om te dragen!  De jurken van Otaduy worden met de hand gemaakt in…