Trunkshow

Een trunk show wil zeggen dat gedurende een bepaalde periode de volledige collectie van een designer exclusief aanwezig in onze showroom. Dit betekent dat je als bruid de kans hebt om ook jurken te zien en te passen die we niet in onze permanente collectie van die designer hangen hebben. Tijdens afspraken van een trunkshow focussen we op de collectie van desbetreffende trunkshow. Dit wil zeggen dat er tijdens de looptijd van een trunkshow geen andere collecties gepast kunnen worden.

Wanneer er een trunkshow wordt aangekondigd, boek je best zo snel mogelijk jouw afspraak. Plaatsen zijn beperkt! Mis deze kans dus niet.
Een afspraak voor een trunkshow boek je via onze online agenda op de website. Selecteer jouw 5 favoriete jurken van de desbetreffende designer van de trunkshow, zodat we weten voor welke trunkshow je komt. Heb je nog extra vragen? Stuur ons een mailtje.

We are excited to meet you!♥︎

MADE WITH LOVE trunkshow  / 17 – 28 jan. 2024

Alle jurken van de nieuwste Made With Love bridal collectie aanwezig bij Rebel at Heart Bridal Studio van 22 jan. – 6 febr.2021!

OTADUY  Trunkshow  12 – 15 OCT.’23

De volledige collectie “MEDITERRANEAN LOVE” van Otaduy komt naar onze bridal studio van 12 t.e.m. 15 oktober 2023. Wat ben ik blij om jullie deze trunkshow te kunnen aanbieden! De collectie “Mediterranean Love” is net gelanceerd en is adembenemend. Elk stuk is zo speciaal en zo aangenaam om te dragen!  De bruidscollectie van Otaduy wordt met de hand gemaakt in hun…