ENKELE TIPS EN TRICKS OM JOUW BRUIDSJURK BIJ REBEL AT HEART NABIJ GENT TE VINDEN

Jullie hebben beslist om te trouwen. Proficiat! Nu is jouw moment aangekomen om jouw bruidsjurk te zoeken. Bij Rebel at Heart Bridal Studio nabij Gent in Oost-Vlaanderen ben je alvast aan het juiste adres! Bij ons vind je trouwjurken die we exclusief in onze bridal studio hangen hebben.

  • Denk eerst even na hoe je als bruid wil zijn op jullie huwelijk? Welke stijl van bruidsjurk trekt jou aan? Is dat een bohemian bruidsjurk, een moderne bruidsjurk, een boho chic of mag het een minimalistische bruidsjurk zijn, of net een tikkeltje stoer, sexy of een beetje rock’n roll?
  • Kijk goed op onze website onder collectie welke designers we allemaal hebben. Hier kan je perfect zien welke jurken we in onze bruidswinkel hangen hebben. Als je vooraf al een stijl hebt gekozen, zal dit je immers heel goed helpen tijdens jouw pasbeurt. Vandaar dat we je bij het boeken van een afspraak online ook vragen om een top 5 van bruidsjurken te maken uit onze collectie. Deze 5 bruidsjurken hangen we reeds voor je klaar! Dit zorgt voor een vlotte opstart van je pasbeurt. Kies jouw top 5 dus zorgvuldig en neem je tijd om de foto’s te bekijken.
  • We raden aan om 9 tot 12 maanden voor je bruiloft te starten met zoeken en 8 tot 10 maanden voor je huwelijk jouw bruidsjurk te bestellen. Natuurlijk kan het gebeuren dat je jouw bruiloft op korte termijn wilt plannen. Als je sneller een bruidsjurk nodig hebt, kan je bij sommige designers een order met hoge prioriteit plaatsen. Houd er wel rekening mee dat dit gepaard gaat met extra kosten.
  • Denk vooraf ook eens na hoeveel je aan jouw trouwjurk zou willen spenderen. Je kan jouw budget dan vergelijken met de kostprijs van een trouwjurk uit onze bruidswinkel.  Onder ‘collectie’ op onze website staat er bij elke designer een prijsindicatie vermeld. Je zal zien dat er een brede prijsrange is en dat de exclusieve bruidsjurken nog steeds betaalbaar zijn. Het is nooit leuk om verliefd te worden op de trouwjurken van een designer en na je pasbeurt te ontdekken dat deze trouwjurken niet in jouw budget passen.
  • We adviseren je om tijdens jouw pasbeurt huidskleurig naadloze lingerie te dragen. Dat is het minst zichtbaar onder de jurken. Heb je een strapless bh, doe deze dan zeker al aan. Een kleefbh is zelfs nog beter! Sommige designers vragen om jouw jurk op de juiste lengte te bestellen. Dan is het handig dat je van te voren al weet of je platte schoenen of hakken gaat dragen op je trouwdag. We helpen je hiermee graag, want in onze Bridal Studio hebben we ook een mooie collectie bruidsschoenen die je kan kopen.
  • We raden je aan om met niet té veel personen te komen naar jouw pasbeurt. Breng degene mee die jou het beste kennen en met wie jij dit bijzondere moment wilt delen. Idéaal is een groepje van drie. Neem het van me aan, veel verschillende meningen gaan jouw keuze alleen maar lastiger maken. En de uiteindelijke keuze zal toch van jezelf moeten komen. Uit mijn jarenlange ervaring blijkt dat bij de definitieve keuze, de groep deze beslissing bij de bruid legt. Bovendien zijn wij een Bridal Studio, wat betekent dat onze ruimte knus en gezellig is, maar niet heel groot. En…is het niet zoveel leuker als jouw trouwjurk de ultieme verrassing blijft op jullie huwelijk?

Ik hoop dat deze tips helpen bij de keuze naar jouw ideale bruidsjurk en je zo minder stress krijgt om naar jouw pasbeurt te komen. Weet dat ik er ben om jou te begeleiden en dat ik je zoveel mogelijk op je gemak probeer te stellen. En eens een eerste jurk gepast…kunnen we samen genieten van dit moment!

Love to see you in my bridal studio ♥︎

Linda,

Passionated owner of Rebel at Heart