Sofie & Sander

Sofie en Sander konden hun langverwachte huwelijksdag beleven op 18 september 2020. Hun liefde is zo mooi! En dat ze deze prachtige once-in-a-lifetime-moment in deze rare coronatijd hebben beleefd, doet ons zo’n deugd! Bovendien laten ze ons zien hoe mooi en hartverwarmend trouwen kan zijn in een intieme omgeving. Ik hoop echt dat zij een inspiratiebron kunnen zijn voor vele koppels die dromen van hun eigen huwelijksdag. Laat je helemaal innemen door een intimate wedding.  Aarzel daarom niet om ook jouw elopement te plannen. Een fantastische huwelijksdag is verzekerd!

Sofie is een #rebelatheartbride in hart en nieren! Eentje die mij zo kon verwarmen. Daarom was het ook altijd een feest om haar telkens te ontmoeten in mijn bridal studio. De eerste keer dat we elkaar zagen, was op één van onze bride-to-be-events. Dat was het uitgelezen moment om met elkaar kennis te maken én om te horen hoe zij hun huwelijksdag zag, en welke jurken hiervoor in aanmerking zouden komen. Direct na haar huwelijk heeft ze me al via Instagram wat foto’s gestuurd. Je kan niet geloven hoe blij me dit maakt!

Dankjewel Sofie en Sander om deze speciale dag met mij en followers te delen! 🤍

Enkele lieve woorden van Sofie:

"Dag Linda,

Gisteren zijn wij getrouwd!
Het was een prachtige dag vol warmte en liefde, echt fantastisch.
Volgend jaar doen we dat nog eens over.
Hierbij een paar foto’s van onze onvergetelijke trouwdag in bizarre tijden in de meest fantastische jurk en schoenen ooit :).

Geniet!

Groetjes,

Sofie"
Dag Linda,

Wij hebben intussen ons trouwfeest 2.0 kunnen vieren in september 2021 zonder corona maatregelen.
Een aantal foto’s van deze alweer stralend zonnige nazomerdag met ontzettend veel liefde
en gezelligheid wil ik je niet onthouden 😊.

Lieve groetjes en dikke zoen,

Sofie

Jurk : Fernanda via onze exclusieve designer Lena Medoyeff Bridal

Fotograaf : @chess_bonte