Otaduy

🪐SATURN LOVES PLUTO🪐 Collection 2021 hangt voor jou klaar in onze bridal studio!

Saturnus Love Pluto is een balans tussen kracht en verfijndheid. Een collectie waarmee Carolina Otaduy heeft willen blijven inzetten op een strakke, moderne uitstraling. Ze blijft trouw aan haar begin en verlaat het spel van overlays, zowel met overjassen als tops, niet. Daardoor is er ruimte voor de verbeeldingskracht van de bruid om een ​​look te creëren die de essentie ervan respecteert. De volumes krijgen nieuwe texturen en de strakke en architectonische lijnen, het schuimeffect wordt weerspiegeld in lichte stoffen, vol beweging en romantiek.

De bruidsjurken worden speciaal ontworpen voor bruiden met persoonlijkheid, en die echt zichzelf willen zijn op hun trouwdag. Je kan je eigen creativiteit laten spelen door tops, rokken, transparante blouses, capes en jasjes te combineren. Je zal je super comfortabel voelen in hun vederlichte en soepele stoffen.

Al de jurken worden met de hand gemaakt in het atelier in Barcelona. Ze worden vervaardigd uit unieke stoffen en mooi, handgemaakt borduurwerk.
Hun collectie is vooral gericht naar vrouwen die op zoek zijn naar iets speciaal en tijdloos, romantisch, vintage met een vleugje rock and roll.

Designer : Carolina Otaduy

Prijsindicatie: OTADUY 1700 € – 3500 €