OTADUY Trunkshow 12 – 15 OCT.’23

De volledige collectie “MEDITERRANEAN LOVE” van Otaduy komt naar onze bridal studio van 12 t.e.m. 15 oktober 2023.

Wat ben ik blij om jullie deze trunkshow te kunnen aanbieden! De collectie “Mediterranean Love” is net gelanceerd en is adembenemend. Elk stuk is zo speciaal en zo aangenaam om te dragen! 

De bruidscollectie van Otaduy wordt met de hand gemaakt in hun atelier in Barcelona. Elk stuk wordt  vervaardigd uit unieke stoffen en mooi, handgemaakt borduurwerk.
Hun collectie is vooral gericht naar vrouwen die op zoek zijn naar iets speciaal en tijdloos, romantisch, vintage met een vleugje rock and roll.

Designer : Carolina Otaduy

Prijsindicatie: OTADUY 1700 € – 3000 €

Trouw je in lente / zomer van 2024 of later en ben je verliefd op deze collectie? Boek dan nu hier reeds jouw afspraak voor deze trunkshow!

10% korting op jurken* van de designer days van Otaduy én voor bestellingen geplaatst tijdens jouw geboekte afspraak in deze trunkshow periode! Hou er rekening mee dat onze agenda het niet zal toelaten dat je in deze korte periode van de trunkshow nog een tweede afspraak zal kunnen boeken.

Tijdens afspraken van deze designer days focussen we op de collectie van Otaduy. Dit wil zeggen dat er tijdens de looptijd van designer days geen andere collecties gepast kunnen worden.

Dit is jouw enige kans om de volledige Otaduy collection te kunnen zien en passen. In onderstaande fotogalerij alvast een selectie van de collectie. In onze Bridal Studio is er veel meer aanwezig.

Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoeten! ✨🖤 ✨


Plaatsen zijn beperkt – enkel voor bruiden met trouwdatum vanaf 01/04/2024 –  *10% wordt niet verrekend op de eventuele meerprijs van een spoedorder en accessoires