MADE WITH LOVE trunkshow / 17 – 28 jan. 2024

De nieuwste collectie van Made With Love zal in onze bridal studio aanwezig zijn van 17 t.e.m. 28 januari 2024.

Het doet me zoveel plezier om jullie deze trunkshow te kunnen aanbieden! Dit is dan ook een unieke kans om een uitgebreide selectie jurken van dit populaire Australische bruidslabel te kunnen zien, voelen en passen. Dit wil zeggen dat naast onze eigen permanente collectie, er jurken van Made With Love in onze bridal studio aanwezig zullen zijn welke we normaal niet in collectie hebben. Zoek je naar die ene jurk van Made With Love, en zie je deze niet op onze website, dan is de kans heel groot dat je deze jurk dan wel zal kunnen passen tijdens de trunkshow!

Ben je op zoek naar een eigentijdse bruidsjurk met een romantisch detail, én welke ook nog eens fantastisch aanvoelt? Wil je een unieke bruid zijn?

Boek dan nu al  hier jouw privé pasafspraak via onze online agenda. Selecteer jouw 5 favoriete jurken van Made with Love zodat we weten dat je voor deze trunkshow komt. Plaatsen zijn beperkt. Bruiden met trouwdatum vanaf 15 augustus 2024 kunnen beroep doen op onze retouche service indien gevraagd.

Voor de bruid die op zoek is naar een tijdloze elegante jurk met een moderne en romantische toets.

Exclusief in Vlaanderen bij Rebel at Heart.

Plaatsen zijn beperkt  – 10% Trunkshowkorting wordt niet verrekend op de eventuele meerprijs van een spoedorder en accessoires