EMMY MAE / 28 aug.’21 – 26 sept.’21

De volledige collectie van Emmy Mae zal in onze bridal studio aanwezig zijn van 28 augustus 2021 t.e.m. 26 september 2021.

Emmy Mae is voor de unieke, moderne bruid die ongedwongen is en niet gebonden is aan traditie. Elke jurk is uniek en zorgvuldig ontworpen. Van het kiezen van de mooie fijne kanten tot het creëren van het perfecte silhouet dat de vrouwelijkheid zal accentueren. Emmy Mae is voor de bruid die van vrijheid, stijl en eenvoud houdt en op haar speciale dag haar ware zelf wil zijn.

Mis deze unieke trunkshow niet! Dit is dan ook jouw unieke kans om een uitgebreid aantal jurken van dit populaire Australische bruidslabel te kunnen zien, voelen en passen. Dit wil zeggen dat naast onze eigen permanente collectie, er jurken van Emmy Mae in onze bridal studio aanwezig zullen zijn welke we normaal niet in collectie hebben. Zoek je naar die ene jurk van Emmy Mae, en zie je deze niet op onze website, dan is de kans heel groot dat je deze jurk dan wel zal kunnen passen tijdens de trunkshow!

Ben je op zoek naar een eigentijdse bruidsjurk met een romantisch detail, én welke ook nog eens fantastisch aanvoelt? Wil je een unieke bruid zijn?

Boek dan nu al  jouw privé pasafspraak via onze online agenda op de website. Selecteer jouw 5 favoriete jurken van Emmy Mae zodat we weten dat je voor deze trunkshow komt. Plaatsen zijn beperkt!

Ontworpen door Australische ontwerper: Carla Jenkins

Prijsindicatie : 2000€ – 2500€

Exclusief voor België bij Rebel at Heart