CHANTEL LAUREN

ICONIC GOWNS FOR SPIRITED BABES

Unieke uitverkoop aan -50% 

Heb je interesse om één van deze jurken uit onze showroom te kopen? Stuur een mail naar info@rebelatheart.be met de foto van de jurk en jouw kledingmaat.

Het passen van deze jurken is enkel mogelijk op weekdagen vóór 16u., na het sturen van bovenstaande mail.

Jurken uit stockverkoop dienen volledig te worden betaald en onmiddellijk meegenomen. Wij voorzien hiervoor geen retouche service. Ruillen en/of teruggave is niet mogelijk.

Chantel Lauren’s bruidsjurken zijn speciaal ontworpen voor de free-spirited bruid, en leggen zo de basis voor een onvergetelijke trouwdag. Omdat elke vrouw het verdient om in de spotlights te staan…
Elke bruidsjurk wordt met veel liefde met de handgemaakt in Salt Lake City, Utah, US. Ze gaan op zoek naar stoffen (zijde, kant,…) overal ter wereld. Ze starten met het schetsen van een jurk, en tekenen dan zelf de patronen. Zo creëert men unieke jurken voor de unieke vrouw.

Chantel Lauren brengt simpele country elementen in hun bridal collectie, waarbij elke bruidsjurk een stukje van de ‘Old West’ weerspiegelt, maar op een moderne manier.

Sommige bruidsjurken behoren tot hun Canvas Edition : de jurken worden met de hand geverfd in standaard kleuren, zoals ivory, platinum (grey), steel (blue), rose, gold en silver.

Exclusief voor België bij Rebel at Heart.

Designers : Chantel & Tyler Galloway

Prijsindicatie zonder korting: CHANTEL LAUREN 2000€ – 4500€