BOHO WINTER WEDDING – upcycled styled shoot

Boho winter wedding – Upcycled styled shoot

Het idee van deze shoot kwam er op aanvraag van Quirine Quyle, een fantastische vrouw en een fotografe in hart en ziel. Zij had het idee van een upcycled winterwedding styled shoot te doen. Je vraagt je nu vast wel af wat dit is? Wel, samen met een aantal professionelen uit de huwelijksbranche zetten we een huwelijksdag in scène. En we hadden graag geen traditionele bruiloft, maar ééntje waar we buiten de “bruidsbox” konden denken. Toen ik dit hoorde, was ik meteen verkocht! Dit is waar we met ‘Rebel at Heart’ voor staan. Dat tikkeltje anders, en met veel passie en spontaniteit, een vleugje rock’n roll.  Een huwelijk in scène zetten anno 2019!

Ons thema, upcycled winter is er gekomen door de tijdsgeest waarin we leven, in een wegwerpmaatschappij. Alle decoratie wordt meestal nieuw gekocht, en dat vinden wij zo jammer. Daarom willen we aantonen dat je ook veel sfeer kan toevoegen met gerecycleerde spullen. Het is ook goedkoper én je zal er vast en zeker een hele unieke setting creëren! Wist je dat we bij Rebel at Heart met veel designers werken die enorm begaan zijn met het millieu, met het aankopen van natuurlijke stoffen die aan een eerlijk loon worden gemaakt.

Quirine kwam terug van de Kringwinkel met een heleboel fantastische stukken, van tapijten tot bestek en servies! 

Met een gans team kwam deze winter shoot tot leven. En zie hier ons resultaat. Of we alles perfect hebben kunnen uitvoeren, dat denk ik niet. Elk van ons zal wel nog andere verwachtingen gehad hebben. Maar dat hoeft toch ook niet, want zoals Quirine het zegt : dat is op een echte huwelijksdag ook niet. Ik weet wel dat ik trots ben op deze shoot en op de fantastische foto’s! Hopelijk kan het jullie inspireren om jullie huwelijk te beleven op een authentieke en persoonlijke manier. Maak er vooral een onvergetelijk avontuur van, een dagreis….het ankerpunt van jullie levensverhaal!

Het powerteam : 

Locatie: Het Sacrament
Photografie : Quirine Quyle Clicks
Haar: Pins and Braids
Jurken te vinden bij Rebel at Heart Bridal Studio
jurk 1 = Otaduy – jurk 2 = Kite and Butterfly – jurk 3 = Chantel Lauren
Decoratie: De kringloopwinkel
Pak: Cafe Costume
Strik: Bowking
Make up: Melanie Houthoofd
Bloemen: Feeflower
Styling: Juliette Events