ANAÏS ANETTE / 22 – 30 okt.’21

De nieuwste collectie van Anaïs Anette zal in onze bridal studio aanwezig zijn van 22  t.e.m. 30 oktober 2021.

Wat Anaïs Anette zelf vertelt over deze collectie : “Ons doel met deze collectie was om jurken te creëren die tijdloos zijn, maar toch actueel en modern aanvoelen. Met deze 8 ontwerpen wilden we het gevoel van ware liefde in de vele vormen die het aanneemt, omvatten. De nieuwe collectie bevat onze kenmerkende crêpe en verfijnde silhouetten, terwijl we trouw blijven aan wat we het beste doen en onze Anaïs Anette twist toevoegen met romantische kant en subtiele details.”

Voor de bruid die op zoek is naar een tijdloze elegante jurk met een moderne en romantische toets.

Mis deze unieke trunkshow niet! Dit is dan ook jouw unieke kans om een alle jurken uit de “True Love”-collectie van dit Canadese bruidslabel te kunnen zien, voelen en passen… nog vóór onze eigen selectie zal aanwezig zijn in onze bridal studio.

Ben je op zoek naar een eigentijdse bruidsjurk met een romantisch detail, én welke ook nog eens fantastisch aanvoelt? Wil je een unieke bruid zijn?

Boek dan nu al  jouw privé pasafspraak via onze online agenda op de website. Selecteer jouw 5 favoriete jurken van Anaïs Anette zodat we weten dat je voor deze trunkshow komt. Plaatsen zijn beperkt!

Exclusief voor België bij Rebel at Heart.

Designer: Karolina & Magdalena

Prijsindicatie: ANAIS ANETTE €2.500 – €3.200

Ontdek hier binnenkort ook de foto’s van deze collectie