OTADUY 9 OKT. – 11 OKT.’20

De volledige collectie “Saturn Loves Pluto” van Otaduy komt naar onze bridal studio van 9 okt. t.e.m. 11 okt.’20.

Wat ben ik blij om jullie deze trunkshow te kunnen aanbieden! De collectie “Saturn Loves Pluto” is net gelanceerd en is adembenemend. Elk stuk is zo speciaal en zo aangenaam om te dragen! 

De jurken van Otaduy worden met de hand gemaakt in hun atelier in Barcelona. Ze worden vervaardigd uit unieke stoffen en mooi, handgemaakt borduurwerk.
Hun collectie is vooral gericht naar vrouwen die op zoek zijn naar iets speciaal en tijdloos, romantisch, vintage met een vleugje rock and roll.

Designer : Carolina Otaduy

Prijsindicatie: OTADUY 1700 € – 3000 €

Trouw je in 2021 en ben je verliefd op deze jurken? Boek dan nu reeds jouw afspraak voor deze trunk show!

10% korting op jurken van de trunkshow én voor orders geplaatst tijdens jouw geboekte afspraak van de trunkshow! Hou er rekening mee dat onze agenda het niet zal toelaten dat je in deze korte periode van de trunkshow nog een tweede afspraak zal kunnen boeken.

Tijdens afspraken van deze trunkshow focussen we op de collectie van Otaduy. Dit wil zeggen dat er tijdens de looptijd van een trunkshow geen andere collecties gepast kunnen worden.

Een afspraak voor deze trunkshow kan je aanvragen door een mail te sturen naar info@rebelatheart.be met vermelding van jouw trouwdatum.

Dit is jouw enige kans om de volledige Otaduy collection te kunnen zien en passen.

Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoeten! 🪐🖤 🪐

Plaatsen zijn beperkt.