Als exclusieve stockist in België van de bruidsjurken van Tara Lauren geeft Rebel at Heart een Trunkshow  op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018.

Een groot deel van de collectie 2018 Ember Dusk van Tara Lauren zal exclusief in onze bridal studio aanwezig zijn!

Tara Lauren is een alternatieve bruidscollectie, opgericht door de twee zussen Tara en Shaina Healy, en designed and handmade in Los Angeles, California, US.

De bruidscollectie van Tara Lauren weerspiegelt romantiek en frisheid, met een bohochique toets. Ze wordt ontworpen met een bewondering voor de moderne bruid van vandaag die weet wat ze wil. De bruidsjurken zijn een mix van pure tijdloze romantiek en de gedurfdheid van de alternatieve bruid. Deze trouwjurken worden met de hand en op maat gemaakt. Het is dus belangrijk dat je vooraf eens nadenkt welke hakhoogte je zal dragen. Geen nood hiervoor, want bij Rebel at Heart verkopen we ook super comfortabele bruidsschoenen.

Wanneer er een trunkshow wordt aangekondigd, boek je best zo snel mogelijk jouw afspraak. Plaatsen zijn beperkt! Mis deze kans dus niet.

Je kan makkelijk jouw afspraak boeken via www.rebelatheart.be/uwafspraak/ en kies daar een afspraak met de vermelding ‘Trunkshow Tara Lauren’.

Voor de moderne romantische bruid, die uniek wil zijn op haar trouwdag!

See you then