Als exclusieve stockist van Otaduy geeft Rebel at Heart een Trunkshow van Otaduy op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2018.

Een groot deel van de collectie 2018 Galactic Love van Otaduy zal exclusief in onze bridal studio aanwezig zijn! De bruidsjurken van Otaduy zijn super comfortabel om dragen en voelen aan als een tweede huid. Een ander pluspunt is dat het hele lichte jurken zijn, zodat je ten volle van jullie huwelijksdag kan genieten. Deze trouwjurken worden met de hand en op maat gemaakt. Het is dus belangrijk dat je vooraf eens nadenkt welke hakhoogte je zal dragen. Geen nood hiervoor, want bij Rebel at Heart verkopen we ook super comfortabele bruidsschoenen.
Ben je op zoek naar een exclusieve easy-to-wear bruidsjurk? Wil je een unieke jurk? Ben je wild van een bohemian trouwjurk? Dan past de collectie van Otaduy hier perfect voor jouw huwelijk.

Wanneer er een trunkshow wordt aangekondigd, boek je best zo snel mogelijk jouw afspraak. Plaatsen zijn beperkt! Mis deze kans dus niet.
Je kan makkelijk jouw afspraak boeken via www.rebelatheart.be/uwafspraak/ en kies daar een afspraak met de vermelding ‘Trunkshow Otaduy’. 

De collectie Galactic Love ? van Otaduy is adembenemend en handmade in Barcelona!

See you then